Hem donat a conèixer l’Acord de Can Pascual! Felicitats i gràcies a tothom que ho ha fet possible!

 ACORD DE CAN PASCUAL PER GELIDA

Avui al vespre, 14 de juny de 2019, a la plaça de la Vila,

Rubén López Hernández, en representació de la CUP Gelida, Anna Enjuanes-Martí, en representació de Gelida En Comú – En Comú Guanyem, Lluïsa Llop Fernàndez, en representació d’ERC Gelida, i Montse Rovira Casadevall, en representació de Gelida per la República -Primàries Catalunya, han donat a conèixer als vilatans de Gelida l’acord al qual han arribat i que Lluïsa Llop ha llegit públicament:

<<Constatem que els quatre grups compartim la necessitat d’engegar un projecte engrescador que porti Gelida a ser el poble que volem en el futur.

Constatem que l’ajuntament de Gelida necessita la transparència i la participació ciutadana que són eines imprescindibles i transversals a qualsevol administració pública.

Compartim que és necessari un nou projecte polític estable, sòlid i basat en la confiança i el treball conjunt i cooperatiu entre regidors i regidores de diverses sensibilitats, que més que ser un obstacle, és una gran riquesa i oportunitat.

Apostem per formar un equip de govern compromès, solidari i corresponsable amb les decisions que es prenguin.

I és per tot això, que signem conjuntament aquest compromís amb Gelida que es concreta en:

  • Els quatre grups votarem favorablement el proper dissabte, 15 de juny, la investidura com a alcaldessa de la Lluïsa Llop.
  • Els quatre grups compartim un programa comú de treball per als propers 4 anys elaborat de forma conjunta, que s’adjunta a aquest acord.
  • Els quatre grups estem treballant en un model de govern elaborat de forma conjunta, que es concretarà els propers dies.>>

A continuació, els altres tres participants han pres la paraula per refermar aquestes paraules i ressaltar la voluntat d’ engegar una nova etapa més transparent, transversal entre les regidories, més col·laboradora entre els partits i, per damunt de tot, amb més participació ciutadana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *