Comencem el programa electoral, entre tots!

Tret de sortida de la confecció del Programa electoral de Gelida per la República – Primàries Catalunya

Aquest dimecres 13 de març, al local de Gelida per la República-Primàries Catalunya, va tenir lloc la primera assemblea general participativa per explicar  les diferents comissions de treball que s’han posat en marxa per tal que s’hi apunti tothom que vulgui i pugui col·laborar en l’elaboració del programa electoral.

Les comissions creades fins ara són:

On vivim?: treballarà els aspectes sobre urbanisme, territori, ecologia, mobilitat, tecnologia, residus, sostenibilitat i habitatge.

 Amb què vivim?: abordarà l’economia, treball, promoció, seguretat, barris, personal, participació ciutadana.

Com vivim?:  salut, gent gran, infantesa, joventut, integració, serveis comuns, voluntariat, igualtat.

Com ho vivim?: que desenvoluparà l’ensenyament, cultura, esport, entitats, festes, mitjans de comunicació, xarxes socials.

Cada una d’aquestes comissions està coordinada pels candidats que es van presentar a les eleccions de primàries, en funció de la seva àrea de coneixement i interès.

A aquesta primera assemblea es va convocar a totes les entitats socials i culturals del poble, i el proper dijous 21 de març està convocada una segona assemblea per sol·licitar la participació als comerços.

Aquesta és una nova manera de fer política, més participativa i més transversal. I des de l’inici, des de la confecció del programa electoral. Les comissions de treball es mantindran al llarg de tota la legislatura, i no sols en períodes electorals, per fer sentir les inquietuds i necessitats de tothom.

Des de la humilitat i el sentit comú es treballarà amb compromís, rigor i seriositat, de la mà dels màxims experts en cada tema.

Apunteu-vos-hi!!

Si hi voleu participar, envieu-nos un e-mail a: primariesgelida@gmail.com

Comitè Local Organitzador

Gelida, 15 de març de 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *